Hoe doet Florens dat

Kennis en vakmanschap

Florens biedt u specialistische vakkennis op een uitmuntend niveau. Voor u als professional noodzakelijk om u te onderscheiden op de financiële markt.
Maar Florens doet meer! Wij helpen u, door middel van o.a. de wijze van communicatie, gebruik van stappenplannen en eventueel aanwezige software, om de kennis praktisch en direct toepasbaar te maken voor uzelf.

Uw cliënten zullen hierdoor beter gaan begrijpen waar u over praat en uw advies wordt veel nauwkeuriger en persoonlijker.
Al onze trainingen en opleidingen worden gegeven door trainers met praktijkervaring. Natuurlijk aangevuld met extra trainings- en coachingsvaardigheden.

Maatwerk

Onze opleidingen en trainingen zijn gemaakt met grote zorg en nauwkeurigheid. Toch zou het kunnen zijn dat u specifieke opleidingswensen heeft voor uzelf of uw onderneming.

Daarom ontwikkelen wij ook trainingen op maat. Wij verdiepen ons graag in uw situatie en bieden u op verzoek een passend arrangement aan.

Heel Nederland

Florens leidt overal in Nederland op. Vaak kunt u in uw eigen regio bij ons terecht. Zelfs een opleiding op uw eigen locatie behoort tot de mogelijkheden.

Wat doet Florens