Estate planning particulier

De opleiding Estate Planning focust op de vermogenspositie bij de periode voor en na het overlijden. Bij deze opleiding, die zowel klassikaal als via een virtual classroom wordt gegeven, staat het inventariseren, analyseren en het hierover adviseren van de vermogenspositie van de klant centraal. Dit gebeurt vanuit civiel rechtelijk (juridisch) en fiscaal perspectief.

Inschrijven voor de opleiding

Na deze opleiding van 6 dagen , waarvan 5 theorie dagen en 1 facultatieve praktijkdag (vaardigheid), kunt u de vermogenspositie van de klant optimaal inventariseren en haarscherp analyseren. U voert de (laatste) wens van de klant uit en weet met welke desbetreffende wet- en regelgeving rekening gehouden moet worden. U ontvangt na deze opleiding een getuigschrift als bewijs van deelname aan de opleiding Estate Planning. Er is geen examen.

De opleiding is op hbo-niveau.

Gratis introductiecursus

Het is bij Florens mogelijk om een gratis introductiedag te volgen. U krijgt een halve dag les in Estate Planning. Zo krijgt u een goed beeld van de inhoud van de opleiding. Meld u hier aan voor de gratis introductiecursus.

PE punten

36 PE punten fiscaal RB
36 PE punten NBA i.s.m. Match & More
6 PE punten FFP K&A 2020

Topics uit de opleiding

Lesmateriaal

Dit materiaal is bij de prijs inbegrepen.

Prijs

€ 1.399 inclusief certificaat, exclusief btw en arrangementskosten (€ 100). Bij de virtual classroom zijn er uiteraard geen arrangementskosten.

Studiebelasting

U moet rekening houden met een studiebelasting tussen de 20 en 25 uur per week. Deze uren zijn inclusief de lesdag van 6 uur.
De lessen via de virtual classroom kunnen hiervan afwijken.

Lesdag en Leslocaties

De lesdagen vinden plaats op de hieronder vermelde locaties op doordeweekse dagen van 9.30 – 16.00 uur.
De virtual Classroom wordt gehouden van 09.00 – 16.00 uur.

Virtual Classroom/Bilthoven

Woensdag 16 september 2020
Woensdag 30 september 2020
Woensdag 14 oktober 2020
Woensdag 21 oktober 2020
Woensdag 4 november 2020
Woensdag 11 november 2020

De training gaat door met een minimum aantal van 6 personen.

Inschrijven
Terug naar cursus aanbod