Toepassen Brief Wiebes, Goedkeurend Besluit en interne draagplicht overeenkomst

Voor wie geschikt?

Bent u Financieel specialist en hebben uw werkzaamheden te maken met het bepalen van de Eigenwoningschuld (EWS)? Dan hebben wij voor u een 1 daagse interactieve training waarbij wij specifiek ingaan op het toepassen van de Wettelijke regeling (brief Wiebes), het Goedkeurend Besluit en de interne draagplicht overeenkomst. Tijdens deze interactieve cursus zal de theorie en praktijk samenkomen. Kortom een pittige dag met veel toegevoegde waarde voor uw praktijk.

PE Punten

6 PE punten fiscaal RB (in aanvraag voor 2020)

6 PE punten NBA i.s.m. Match&More opleidingen i.a.

6 PE punten FFP K&A 2020

6 PE punten B SEH

Wat wordt er geleerd?

Om uw klant nog beter van dienst te zijn is het van belang alle mogelijkheden met betrekking tot de Eigenwoningschuld in kaart te brengen. Sinds de brief van Wiebes hieromtrent (april 2017) is het er, zacht gezegd, niet duidelijker op geworden. Na deze dag bent u in staat aan de hand van een stappenplan de beste keuze voor uw klant te maken.

Inhoud van de dag

Aan de hand van diverse praktijk casussen waarbij starters en doorstromers met elkaar een andere woning gaan kopen, berekent u de Eigenwoningschuld (EWS). Hierbij leert u de huidige wettelijke regeling en gebruik te maken van de Interne draagplicht overeenkomst of het Goedkeurend Besluit. Uiteraard komt ook de invloed van de vormen van samenwonen aan de orde.

Wat krijgt u deze dag

Prijs van deze dag

De prijs van deze dag bedraagt € 199,- exclusief BTW en inclusief lunch.

De lessen gaan door met een minimum aantal van 6 personen.

Data,tijd, trainer en locaties

De opleiding wordt gegeven van 09.30 – 16.30 door Paul Muskens FFP RBc fiscaal specialist eigenwoningschuld op de volgende locaties:

Bilthoven

8 juni 2020

30 september 2020

27 november 2020

Inschrijven
Terug naar cursus aanbod